MagazínZimná záhrada snov: Vytvorte si oázu pokoja, ako náš zákazník v Košiciach 😍

Zimné záhrady sa u našich klientov tešia čoraz väčšej obľube, a niet sa čomu čudovať. Predstavujú nielen estetický doplnok vášho domova, ale aj priestor, kde môžete mnoho mesiacov relaxovať obklopení vašimi obľúbenými rastlinami a rodinou, bez ohľadu na počasie.

✅1. Správna konfigurácia zimnej záhrady 

V ponuke HOBBYTEC Slovensko nájdete viacero možností, ako na zimnú záhradu. Všetko záleží podľa vašej geografickej polohy. Čo však jednoznačne odporúčame je zasklenie s použítím dvojskla a rovnako tak aj strechu s použím sklenených výplní. Sklenené výplne môžu byť napríklad aj z mliečneho skla, ako v tomto prípade.

✅2. Prispôsobenie zimnej záhrady na mieru

 Každá záhrada je unikátna, preto vytvárame zimné záhrady presne podľa požiadaviek našich klientov. Či už ide o rozlohu záhrady, materiály alebo farebné prevedenie – všetko prispôsobíme vašim predstavám. Na čo nezabudnúť? V chladnejších dňoch sa vám môže hodiť náš HOBBYTEC infraohrievač, v teplejších zase môže potešiť náš ventilátor.

✅3. Inšpirujte sa našimi realizáciami 

Ako sa to hovorí? Že lepšie je raz vidieť, ako stokrát čítať? Tak potom máme pre vás ukážku toho, čo sa dá dosiahnuť realizáciou krásnej zimnej záhrady, ktorú si náš klient z Košíc vkusne v interiéri dotvoril. Veríme, že sa pre neho stala oázou pokoja a bezpečným miestom na únik pred každodenným stresom. 

Kontaktujte nás pre ponuku na mieru Ak si aj vy chcete splniť svoj sen o zimnej záhrade, radi vám s tým pomôžeme. Pre vypracovanie cenovej ponuky nás kontaktujte e-mailom na ponuky@hobbytec.sk alebo telefonicky na čísle +421 909 100 200.

Vytvorte si svoju vysnívanú zimnú záhradu s HOBBYTEC Slovensko.